Team Sunweb tegevjuht Iwan Spekenbrink teatas esmaspäeval 1.oktoobril, et rattatööstuse üks innovatiivsemaid brände „Cervelo“ saab Teami 2019.aasta rattapartneriks.

Spordialal, kus võite ja kaotusi lahutab tihitpeale vaid sekundi murdosa, on ülimalt oluline, et sõitjatel oleks maailmatasemel rattad. Cervelol on vajalikud teadmised ja vahendid, et teha rattad kiiremaks, kergemaks ja paremaks.

Spekenbrinki sõnul on mõlemal organisatsioonil sarnane DNA, millega püüeldakse parimate tehnoloogiliste lahenduste suunas. „Me teame et Cervelo on kõvasti panustanud oma uue S5 mudeli arendusse“.  Uuel ja veelgi aerodünaamilisemal S5-l muuhulgas täiesti uudne kokpit, mida kroonib V-kujuline stem.

Cervelo sporditurunduse direktor Richard Keeskamp on samuti väga elevil uuest lepingust Team Sunwebiga.  Tema sõnul sobib Team Sunweb nende ambitsioonide ja plaanidega nagu rusikas silmaauku. Tänu Sunwebile saavad nad  jätkata tipptasemel rataste arendamist saades väärtuslikku tagasisidet maailma parimatelt ratturitelt nagu 2017.a. eraldistardi maailmameister ja Giro d’Italia  võitja Tom Dumoulin ning äsjane U23 maailmameister shveitslane Marc Hirschi.

Cervelo 2019.a. mudelitega saab tutvuda aadressil https://www.cervelo.com ning lisainfot küsida ja rattaid tellida aadressil https://atsport.ee/rataste-ettetellime-2019-aastaks/