10% allahindlust, kui oled sisse loginud enda kasutajaga.

Time to fly Frodo!

22. aprill

 

Jan Frodeno ehk „Frodo“ nimi ei vaja triatlonimaailmas pikemat tutvustamist. Tegemist on läbi aegade ühe parima triatleediga, kes on võitnud olümpia ja maailmameistrivõistluste medaleid väga erinevatelt distantsidelt.  Frodeno nimel on ka kehtiv täispika Ironman distantsi (3,8km ujumist, 180km rattasõitu ja 42,2km jooksu) maailmarekord ajaga 7:35:39, mille ta püstitas 2016.aastal Saksamaal Rothis.  Eriti muljetavaldavad olid tema rattasõidu aeg 4:09 (keskmine kiirus 43,5 km/h) ja maratonijooksu aeg 2:40:35 (3:33 min/km).

Foto autor: Kevin Mackinnon

Pekingi olümpiavõitja ja 3x kordse Hawaii Ironmani maailmameistrina on 38.aastase sakslase auhinnakappi kogunenud ka rida muid säravaid võite, muuhulgas 2 maailmameistri tiitlit Ironmani poolpikalt distantsilt ning Saksamaa parima sportlase tiitel aastal 2015. 

Tänavu aprillis osales Frodo heategevusaktsioonis, mille käigus kogus ta 200 tuhat eurot Laureuse Spordifondile.  Frodo tegi raha kogumiseks seda, mida ta kõige paremini oskab – läbis täispika Ironmani.  Aga kuna triatleet elab pandeemia ühes epitsentris Põhja-Hispaania väikelinnas Gironas, tegi ta täispika triatloni kodustes tingimustes.  Ujus aeda paigaldatud vastuvooluseadmetega basseinis, sõitis rattapukil üle nelja tunni ning jooksis tuppa paigaldatud jooksulindil maratoni.  Kokku kulus tal triatloni läbimiseks suurepärasesed 8 tundi ja 33 minutit. 

Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on 190225-largest_jan1.png

AT Spordil on heameel teatada, et valitsev maailmameister Jan Frodeno on valinud oma uueks jooksupartneriks HOKA ONE ONE.  Tegemist on triatleetide seas kõige populaarsema jooksujalatsiga juba mitmeid aastaid.  Hokade populaarsuse põhjuseks on ülim mugavus ning kergus, mis aitab saavutada suurepäraseid jooksuaegu ka pärast rasket rattasõitu.

Hoiame nii Hoka One One-le kui Frodole pöialt, et mõlema tähelend jätkuks veel palju aastaid!

„I want to be at the top of the game for another 3 years.  And when it’s time to fly again, I’ll be ready“ Jan Frodeno, March 2020

Liitu uudiskirjaga

Ja ole esimene, kes saab teada ATSport värskeimatest uudistest. Uudiskirja valiku saad teha vastavalt oma soovile.

Liitumiseks täida all olevad väljad:

0
    0
    Sinu ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi