AT Sport OÜ privaatsuspoliitika

AT Sport OÜ (edaspidi kui Müüja) on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja veebipoe kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesoleva privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.

Kliendi poolt meile antud isikuandmed kantakse kliendiregistrisse ja neid kasutatakse müügi – ja hooldusteenuse osutamiseks ja kliendile sobivate toodete pakkumiseks ning suhtluseks.
– Füüsiliste isikute osas on kogutavateks andmeteks isikukood, nimi, e-posti aadress, mobiiltelefon, aadress, asukoha linn ja riik.
– Juriidiliste isikute andmete töötlemiseks kogume registrinumbrit, VAT numbrit, nime, riiki, aadressi, e-postiaadresse kontakteerumiseks ja arve saatmiseks, ettevõtet esindavate kontaktisikute nimesid ja nende e-posti aadresse ning kontakttelefone.
– Veebilehtede külastamisel kogume külastaja kohta isikustamata tehnilisi andmeid. Andmeid kogume veebilehtedel viibimiste kohta, et saaksime klientidele edastada paremat teenindust ja kasulikumat teavet meie toodete ja teenuste kohta.

Me säilitame kliendi kohta ostude sooritamise käigus kliendi poolt sisestatud kontaktandmed ja info sooritatud ostude kohta. Seda infot käsitleme konfidentsiaalsena ja infot töötleme kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega.
Müüjana me ei edasta Klientide isikuandmeid kolmandatele osapooltele ilma kliendi eelneva nõusolekuta va juhul kui see on vajalik toodete kliendile saatmiseks, remondiks või müügi või teenuselepingu täitmiseks või kui teabe edastamine on nõutud kooskõlas Eesti Vabariigi seadustega.
AT Sport OÜ kontaktibaasis olles võime töödelda kliendi isikukoodi, nime ja e-posti aadressi või mobiiltelefoninumbrit turunduslikel eesmärkidel ka sotsiaalmeedias- ja internetiturunduses.
Me säilitame kliendi isikuandmeid kuni püsikliendilepingu lõpetamiseni. Andmeid, mida oleme kohustatud säilitama õigusaktidest tulenevalt (nt. raamatupidamisandmed), säilitame õigusaktides sätestatud nõuetest lähtuvalt.

Kliendi tuvastamiseks ja temaga kontakteerumiseks kogutud isikuandmeid on kliendil võimalik näha, muuta ja täiendada meie veebipoes „Minu konto“ alas. Andmeside kliendi, pankade ja kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab Kliendi isikuandmete ja pangaandmete turvalisuse. Makse teostamine toimub väljaspool veebipoe keskkonda, vastava panga või teenusepakkuja turvalises maksekeskkonnas. Veebipoel puudub ligipääs Kliendi pangaandmetele ja krediitkaardi andmetele.

Kliendil on õigus nõuda oma andmete töötlemise lõpetamist, teavet andmete kasutamise kohta ning andmete edastamist endale või kolmandale isikule üldkasutatavas vormingus.
– Vältimaks kliendi andmete ja õiguste väärkasutust lubame taotlusi esitada üksnes vormis, kus taotleja isik on tuvastatav (digitaalselt allkirjastatud või kaupluses isiklikult allkirjastatud). Meil on õigus sellistele taotlustele vastata 30 päeva jooksul.
– Kui soovite loobuda otseturunduslikest pakkumistest kõikide või mõne teema osas, saate seda teha koheselt iga saadetud turundusliku kirja jaluses asuva lingi kaudu. Muudatus jõustub koheselt.

Andmete töötlemise lõpetamise nõuet käsitleme püsikliendi lepingu lõpetamise avaldusena.
Meil on igal ajal õigus ühepoolselt muuta AT Sport OÜ privaatsustingimusi, teavitades sellest kõiki privaatsuspoliitikaga seotud isikuid
Isikuandmeid töötleb AT Sport OÜ reg nr 11155485, Mustamäe tee 50, Tallinn, 10621
Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega võib klient võtta ühendust aadressil: atsport@atsport.ee